Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:23:31 GMT

راه‌اندازی مسیر گردشگری «راور – گندم بریان»

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۴۶۶۶

فرماندار شهرستان راور گفت: با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به دنبال ایجاد مسیر گردشگری از مسیر راور به منطقه گندم بریان در شهداد هستیم.

به گزارش ایسنا،«سید حسن میرصادقی» صبح امروز 22 آبان‌ماه در نود و سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان، گام دوم مثلث توسعه اقتصادی منطقه 5 (شهرستان راور) گفت: خوشبختانه در شهرستان راور در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی و مثلث توسعه اقتصادی  اقدامات موثری انجام شده که بسیاری از این اقدامات به نتیجه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی، 21 طرح در شهرستان راور با سرمایه گذاری 300 میلیارد تومان داشتیم که قسمت اعظم این طرح ها اجرایی شده است.

فرماندار شهرستان راور معادن ذغالسنگ را یکی از پتانسیل‌های شهرستان راور ذکر کرد و افزود: معادن ذغالسنگ ظرفیت خوبی در جهت رفع بیکاری منطقه دارند و به معتقدیم این بخش می‌تواند اشتغال یک هزار نفر را در بر داشته باشد.

وی با بیان این مطلب که تا پایان سال حدود 90 درصد شهرستان راور از نعمت گاز طبیعی برخوردار خواهند شد، تصریح کرد: کاروانسراهای از پتانسیل‌های گردشگری این شهرستان می‌باشند، همچنین با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به دنبال ایجاد مسیر گردشگری از مسیر راور به منطقه گندم بریان هستیم.

میرصادقی با بیان این‌که در شهرستان راور به زیرساخت‌ها توجه خوبی شده است، ادامه داد: در راستای ابتکار استاندار کرمان در زمینه انتخاب معین‌های اقتصادی برای مناطق هشتگانه استان، در 13 بهمن ماه سال گذشته ستاد اجرایی فرمان امام (ره)عهده دار توسعه شهرستان راور شد.

وی به اقدامات مناسب معین اقتصادی در منطقه اشاره و مطرح کرد: به دنبال آن هستیم که حدود 400 هزار مرغ تخم گذار به افراد واجد شرایط واگذار کنیم تا از این محل بتوانیم اشتغال تعدادی از افراد را ایجاد کنیم که خوشبختانه با استقبال خوب شهروندان راوری روبرو بودیم و تاکنون یک هزار نفر برای این طرح ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه نماینده معین اقتصادی شهرستان راور پرورش مرغ و تولید تخم مرغ، تولید فرش و بوم گردی و گردشگری را از گام‌های اول در جهت توسعه پایدار منطقه راور برشمرد.

جعفری اولین گام در جهت اشتغال را پرورش مرغ تخم گذار و تولید تخم‌مرغ برشمرد و افزود: در یزد با سرمایه گذاری جوجه ریزی‌ها انجام شده و بعد از 45 روز آنها را تحویل خانواده‌های راوری می‌شود، به‌طوریکه هر خانواده 400 مرغ می تواند داشته باشد.

نماینده معین اقتصادی شهرستان راور بیان کرد: هر خانواده از محل تولید تخم مرغ حدود 1 تا 1.5 میلیون تومان درآمد خواهند داشت، ضمن آنکه کار آفرین خرید این تخم مرغ ها را تضمین کرده است، به دنبال این هستیم کل ظرفیت شهرستان به خدمت گرفته شود و امیدواریم که مشکلات برسر این راه وجود دارد، مرتفع شود.

وی فرش را یکی از مزیت‌های شهرستان راور برشمرد و عنوان کرد: آمادگی لازم برای سرمایه‌گذاری در تولید فرش در شهرستان راور داریم و در این زمینه مطالعاتی داشته ایم و تولید فرش گام دوم ما پس از طرح مرغ و تخم مرغ می‌باشد.

جعفری خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان راور در بحث گردشگری، بنابراین بوم گردی و گردشگری گام سوم ما در منطقه راور می باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۴۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان تویسرکان از پیشتازی این شهرستان در استان همدان در کشت کلزا خبر داد.

سجاد محمداصغری با اشاره به افزایش سطح زیرکشت کلزای شهرستان تویسرکان اظهار کرد: سطح زیرکشت کلزا مزارع شهرستان تویسرکان در سال گذشته ۲۶۵ هکتار بود که در سال‌جاری به ۷۳۰ هکتار افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت کلزا در استان همدان در سال‌جاری به شهرستان تویسرکان اختصاص دارد، افزود: برگزاری کلاس‌های ترویجی و آموزشی در افزایش این میزان سطح زیرکشت کلزا در شهرستان تأثیر بسزایی داشته است.

محمداصغری با اشاره به اینکه محصولی چون کلزا جایگاه ویژه‌ای در حوزه اصلاح الگوی کشت دارد،  یادآور شد: کم‌آب‌بر بودن، مقاومت نسبت به سرما و بهترین گیاه در تناوب با گندم و جو را می‌توان از جمله مزایای کشت این محصول دانست.

وی در ادامه تأکید کرد: محصول کلزا، عاملی به منظور کنترل بیماری پاخوره گندم است از همین رو کاشت در تناوب گندم سبب افزایش ۲۵ درصدی عملکرد این محصول می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان، محمداصغری، اجرای کشت قراردادی را عاملی مؤثر در افزایش سطح زیرکشت محصول کلزا در شهرستان دانست و گفت: توسعه هر چه بیشتر سطح زیرکشت کلزا در تویسرکان در دستور کار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت شدید سیلاب به اراضی گندم روستاهای شهرستان دهلران
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • نمازگزاران شهرستان راور در حمایت از مردم مظلوم غزه شعاردادند
  • فناوری دانش بنیان باید در مسیر عمران و آبادانی به کارگیری شود
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام